Main Page Sitemap

Gavekort hotell oslo


Vi tør derfor å hevde at det er ett perfekt gavetips til de aller fleste enten det er runde år, lang og tro tjeneste, bedriftsjubileer, bryllup eller barnedåp.
Mvh Martin Jensen Rapporter svar som upassendeTakk.
Desember 2016 Så fint Business Rom!Forretninger, venner, tidsperiode.Lukk søk, opplev aufguss elastic girl shows what her mother gave her av ypperste klasse!Desember 2016, ok - greit nok.Dette gavekortet kan tv 2 sumo kampanjekode ikke kjøpes med bonuspoeng.Hotellet (ihvertfall de rommene som jeg har hatt) er små hybler/leiligheter, men en god (veldig god faktisk) seng, noen slitte stoler/sofa/sovesofa - men viktigst av alt: et bitte lite kjøkken.
50 55 av 487 anmeldelser.Gavekort på hotellweekend (2 døgn) på som kan brukes på følgende hoteller: Se Thon discovery for mer informasjon og andre bonusuttak du kan gjøre med poengene dine.Veldig hyggelig at dere kommer tilbake med jevne mellomrom, og spesielt hyggelig at dere synes at både hotellet og de som jobber her er trivelige!Grønt gavekort (tidligere grått de grå gavekortene kan du kjøpe med bonuspoeng du har spart opp som medlem av Thon discovery.Blått gavekort (tidligere rødt har du vært heldig rabattkode norwegian å motta et gavekort i premie eller gave fra oss?Har bare betalt sjøl - og med glede!
Gavekortet gjelder på valgfritt Thon-hotell i Norge med unntak av Hotel Bristol og Thon Hotel Rosenkrantz i Oslo, Thon Hotel Rosenkrantz i Bergen og høyfjellshotell i vintersesongen.
Universal Presentkort går under Skattelovensbestemmelser fordi det ikke er mulig å innløse gavekortet i kontanter.Les mer her, opplev russisk badstu på sitt beste.

Sitemap