Main Page Sitemap

Gavekort spa holmsbu

Ved andre rundkjøring, følgskilt tilhøyre mot Holmsbu.
Følg riksvei 23 mot Drøbak til det står skilt til venstre mot Holmsbu ved rundkjøring.
Videre følg skilter til Holmsbu (til venstre i første rundkjøring, deretter til venstre ved YX bensinstasjon og videre til høyre mot Holmsbu).
Holmsbuspa Spa Å nyte uten å rabattkod stylepit måtte yte.09:00-11:00 alle dager, samt søndager fra.Spa har med tiden utvidet seg til å omfatte mer enn bare varme kilder og badstue.Følg skilt mot Drammen (gjennom Oslofjord tunnelen ).Fra Sandvika, følg E18, ta av mot Asker, deretter til venstre i rundkjøring mot Heggedal, videre mot Røyken til rundkjøring på riksvei.Tilby gjestene ulike former for mosjon og trening.Kjør gjennom tettstedet Holmsbu og fortsett veien langs kysten mot Rødtangen, 3 kilometer.Fra Oslo/Gardermoen, kjør til Ryenkrysset.
I skolens ferier har vi egen Spa-meny med behandlinger for barna.tilby et stressreduserende miljø. .Videre følg skilter til Holmsbu (til venstre i første rundkjøring, deretter til venstre ved YX bensinstasjon og videre til høyre mot Holmsbu).For rettmessig å kunne titulere seg med Spa som betegnelse, må følgende fire punkter oppfylles.En Spa-opplevelse, kan være alt fra en halvtimes ansiktsmassasje til et lengre opphold på et spahotell med skreddersydd aktivitetsplan og behandling.Spa for barn: vpg kampanjekode Barn er velkommen i vannområdet/basseng.Hotellet ligger på høyre side av veien.
tilby spabehandlinger, summen av disse fire punktene gir en helhet som vil kunne pleie hele kroppen, både fysisk og psykisk).
Fra Drammen, følg riksvei 23 mot Drøbak til det står skilt til venstre mot Holmsbu ved rundkjøring. .


Sitemap