Main Page Sitemap

Rabatt til dyreparken

Gå ned til Skeppsbro og ta Djurgårdsfärjan over till Skeppsholmen og Moderna muséet.
Ta en storbyhelg med venner eller familie - Stockholm har noe for alle!
Muséer kultur i gymgrossisten rabattkod 2016 Gamla Stan.
Fargerike Södermalm, i bydelen, södermalm finnes det noe for enhver, fra fargerike Hornstull med rockeklubber og restauranter, til trendy SoFo med vintagebutikker, bohemske kaféer og barer.Konferanse- og møtelokaler i Stockholm, skal du til Stockholm på møte eller konferanse kan du lese mer om vårt utvalg av møtelokaler i Stockholm her.Mange av våre hotell i Stockholm ligger sentralt til, men også hotellene utenfor bykjernen har sentral beliggenhet tett på transportmuligheter som tar deg raskt inn til sentrum.Närliggande destinationer, arlanda flyplass/Märsta, haninge, södertälje, uppsala.Vandre i smale gater og ta en kaffepause i et middelaldersk kjellerhvelv før du spaserer opp til Stortorget, Slottet og Storkyrkan. .Retro, klassisk, nytt og moderne Stockholm omfavner alt.
Perfekt by for weekendturer, stockholm er en by du kan besøke året rundt og som byr på shopping, kultur og flere ulike opplevelser.Blant arkitekturperlene skiller Stockholms Stadsbibliotek og jugendpalasset Centralbadet seg. .Gröna Lund, Skansen Djurgården, ta buss (eller båt!) ut til Djurgården og besøk fornøyelsesparken Gröna Lund, dyreparken Skansen eller vakre Rosendals Trädgård.I ærverdige Östermalm ligger noen av våre Stockholmshotell, blant steinhus fra 1800-tallet, en mengde butikker og fine avenyer.Pulsåren i Gamla Stan er Västerlånggatan, som strekker seg mellom Riksdagshuset i nord og Slussen i sør.At Six, Hobo och den populära restaurangen TAK, som har utsikt över Stockholms slott.Citypuls på Norrmalm, Östermalm Kungsholmen.
Kungsholmen er det bare et steinkast til byparkene og Stockholms rådhus, Stadshuset. .Mer om Stockholm 10 skjulte restaurantperler i Stockholm 5 unike restauranter i Stockholm 5 Stockholms-sevärdheter som funkar året runt.

Sitemap