Main Page Sitemap

Small danish hotels gavekort


Har du et af nedenstående gavekort, he gave me kan du anvende det på ca.
Kontakt, har du spørgsmål ved køb af gavekort eller andet, så kontakt os endelig på tlf.Book dit næste ophold i dag.Eller på et hotel i nærheden, hvor du kan spise en lækker middag eller få en koncertoplevelse.Forkæl dem du holder af med en personlig oplevelse.Har du et af nedenstående gavekort og dit gavekortnr.Gavekort til alle slags ophold, et gavekort til Small Danish Hotels kan anvendes til mange typer af oplevelser.Alle elsker oplevelser og med et gavekort til Small Danish Hotels har du den perfekte gave til én, du holder.Ophold i hele Danmark, small Danish Hotels byder på ophold i hele landet, så hvad end du har lyst til at udforske Jylland, Sjælland og København, Fyn eller Bornholm, har vi helt sikkert et perfekt sted til dig.Vi byder på alverdens forskellige typer af ophold.
70 hoteller i Danmark og næsten.000 hoteller i hele verden via vores samarbejde med andre hotelkæder via Global Alliance of Private Hotels.
Book dit ophold her.Ja, du læste rigtigt.Dit gavekort kan bruges som betaling af alle typer af ophold, som findes her på hjemmesiden samt restaurantbesøg.Gerne med erfaring fra lign.Måske kunne et hyggeligt kroophold være noget? .På godt dansk samler Small Danish Hotels et hav af muligheder for hyggelige ophold under samme tag rabattkupong ellos vi har alverdens forskellige ophold på hylderne, og du skal kun lede og booke ét sted.70 kroer, hoteller og slotte, der er en del af Small Danish Hotels - se oversigt. .Vi søger reserve tjener som kan hjælpe med servering til selskaber, bryllupper med mere.Small Danish Hotels er din guide til skønne ophold i hele landet.Small Danish Hotels har helt sikkert en løsning, et tilbud eller en deal, der passer lige til dine planer.Uanset hvad du er til, så har vi hos Small Danish Hotels et stort udvalg af ophold, hvor du kan indløse dit gavekort.
Så du skal ikke bøvle med at aktivere eller indløse det.
Klar til brug: Gavekortet aktiveres ved køb og er derfor klar til brug, når du modtager det.Gyldigheden er den samme, uanset om du modtager det via e-mail, SMS eller i en flot æske.
Starter med 9208, kan du se indhold af gavekortet, gyldighedsperiode samt en oversigt over de hoteller, hvor gavekortet kan anvendes på.


Sitemap